Разбрали сме се с Делян Добрев и в понеделник внасяме

...
  Разбрали сме се с Делян Добрев и в понеделник внасяме
Коментари Харесай

Бойко Борисов: В понеделник внасяме проектозакон да намалим бензина с 1 лв.

  Разбрали сме се с Делян Добрев и в понеделник внасяме в Народното събрание проектозакон, който ще разреши да понижим цената на бензина с 1 лев. Това сподели Бойко Борисов пред локалния актив на ГЕРБ в исперихското село Малък Поровец, къдто отиде незабавно след връщането си от конгреса на ХСС в Германия.  

" Ние сме измислили по какъв начин " Лукойл " да върнат по 1 лев и даже Промяната ще гласоподават за него ", сподели той. 

В наличието на Десислава Атанасова той благодари на събралите се за това, че " не са се огънали пред натиска " и са дали своят вот за ГЕРБ.

Благодарение на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили в Европа имало голям отзвук от резултатите от изборите, в Германия и на всички места виждат, че тук има здрав разсъдък, сподели още Борисов. Но всички чакат в България да има държавно управление, да има непоклатимост, добави още той.

" Светът се е разделил на две - против Русия и за Русия. Ние сме уравновесени. Тази война би трябвало да свърши, ние сме за Украйна ", сподели още Борисов. 

По време на четворната коалиция сме изгубили значими позиции, защото преди този момент при ГЕРБ ние сме били мост сред Турция и Европа, сподели още той. 

Той акцентира пред събралите се, че измежду депутатите на ГЕРБ има мюсюлмани и изрази вяра, че ще спрат приказките, че партията била срещу тях. " Повярвайте ми - ще направя всичко допустимо да има постоянно държавно управление ", акцентира той. Каза още, че ГЕРБ ще поддържа и втори, и трети мандат, само че първо ще създадат опит да сформират държавно управление.  

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР